Amazon reclame, toekomst forum

ModeratorsCOLON Frank, Marc Siepman

BUTTON_POST_REPLY
mitm_Karla

Amazon reclame, toekomst forum

Bericht door mitm_Karla » 01 Aug 2013, 13:22

Hoi,

Ik heb de lijst met boeken van amazon die links verschijnt (als je niet met adblocker surft) weer eens ge-update. Nu verwezen de links naar boeken die ze allang hedden verkocht.

Het idee erachter is dat iedere keer dat iemand op een link hier klikt en daarna een boek aanschaft er een percentage naar deze website gaat. Daarmee kan ik weer de hoster betalen om die irritante reclame met stuiterende ballen enzo weg te houden van deze website.

Een andere optie is dat we als forumgebruikers elke 6 maanden een paar euros bij elkaar leggen (hoeft niet meer dan een paar euros p.p. te zijn). Om het hier reclame vrij te houden.


Op de lange termijn wil ik graag het forum ergens anders hosten. Een plek is er al, maar de technische kennis om de content makkelijk over te hevelen, en ook een nieuwe phpbb site aan te maken ontbreekt mij. Zodra ik iemand vindt, of iemand zich hier aanbiedt, kan de boel overgeheveld worden.

Dan zullen ook dingen als het uploaden van plaatjes en het gebruik van de zoekmachine makkelijker worden/verbeteren.

groets

Robert en Monique Knops
BerichtenCOLON 504
GeregistreerdCOLON 01 Aug 2012, 14:49

Re: Amazon reclame, toekomst forum

Bericht door Robert en Monique Knops » 02 Aug 2013, 18:24

Als de plek er al is kun je dan niet in het ergste geval de gehele content per onderwerp samenvatten (alleen kernzaken) en weergeven op de nieuwe plek. Persoonlijk vind ik het forum leuk (wel rustig), maar ervoor betalen om wat reclame niet te zien doe ik niet, omdat ik mij niet aan de reclame stoor (kijk ik gewoon overheen) en ik alleen geld als hobby uitgeef aan planten en boeken (als ze vernieuwend zijn), daarbij hebben wij niet veel geld en de kleine gaat ook steeds meer kosten.

BUTTON_POST_REPLY